|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії
|
|
Creator |
Левченко, Є. А.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
658.15
|
|
Date |
2016-02-20T16:23:21Z
2016-02-20T16:23:21Z
2010-04-22
2010-04-22
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Левченко Є. А. Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії / Левченко Є. А. // Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 175. — (Секція: Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11797
Levchenko Ye. A. (2010) Upravlinnia vytratamy restorannoho hospodarstva, osnovni shliakhy yikh optymizatsii ta rezervy ekonomii. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 kvitnia 2010 roku), Volume 2, pp. 175 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
|
|
Format |
175
|
|
Coverage |
22-23 квітня 2010 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|