Запис Детальніше

Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії
 
Creator Левченко, Є. А.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 658.15
 
Date 2016-02-20T16:23:21Z
2016-02-20T16:23:21Z
2010-04-22
2010-04-22
 
Type Article
 
Identifier Левченко Є. А. Управління витратами ресторанного господарства, основні шляхи їх оптимізації та резерви економії / Левченко Є. А. // Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 175. — (Секція: Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11797
Levchenko Ye. A. (2010) Upravlinnia vytratamy restorannoho hospodarstva, osnovni shliakhy yikh optymizatsii ta rezervy ekonomii. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 kvitnia 2010 roku), Volume 2, pp. 175 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
 
Format 175
 
Coverage 22-23 квітня 2010 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU