Запис Детальніше

Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв
 
Creator Закалов, О.
Погорілець, І.
Войтків, Н.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664
 
Date 2016-02-20T18:25:38Z
2016-02-20T18:25:38Z
2010-10-27
2010-10-27
 
Type Article
 
Identifier Закалов О. Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництв / О. Закалов, І. Погорілець, Н. Войтків // Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування", 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 67. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12107
Zakalov O., Pohorilets I., Voitkiv N. (2010) Osnovni vymohy pry konstruiuvanni tekhnolohichnoho obladnannia kharchovykh vyrobnytstv. Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 2, pp. 67 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering"
 
Format 67
 
Coverage 27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU