Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини
|
|
Creator |
Лясота, О.
Базар, О. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.6
|
|
Date |
2016-02-20T18:25:52Z
2016-02-20T18:25:52Z 2010-10-27 2010-10-27 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лясота О. Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировини / О. Лясота, О. Базар // Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування", 27-28 жовтня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 2. — С. 69. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12109 Liasota O., Bazar O. (2010) Pokaznyky yakosti protsesu podribnennia miasnoi syrovyny. Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering" (Tern., 27-28 October 2010), Volume 2, pp. 69 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей XIV наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя "Матеріалознавство та машинобудування"
Collection of abstracts ⅩⅣ Conference Ternopil National Technical University Ivan Pul'uj "Materials Science and Engineering" |
|
Format |
69
|
|
Coverage |
27-28 жовтня 2010 року
27-28 October 2010 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|