Запис Детальніше

Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха
Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”
 
Creator Дорогань, Каріна
Жорник, Аліна
Лазарєва, Тетяна
Dorogan, Karina
Gornik, Alina
Lazareva, Tatiana
 
Contributor Українська інженерно-педагогічна академія, Україна
 
Subject 641.56
 
Date 2016-02-24T14:08:25Z
2016-02-24T14:08:25Z
2010-12-21
2010-12-21
 
Type Article
 
Identifier Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Format 126
 
Coverage 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU