Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха
Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut” |
|
Creator |
Дорогань, Каріна
Жорник, Аліна Лазарєва, Тетяна Dorogan, Karina Gornik, Alina Lazareva, Tatiana |
|
Contributor |
Українська інженерно-педагогічна академія, Україна
|
|
Subject |
641.56
|
|
Date |
2016-02-24T14:08:25Z
2016-02-24T14:08:25Z 2010-12-21 2010-12-21 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384 Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
|
Format |
126
|
|
Coverage |
21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|