Запис Детальніше

Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування
Yoshta – source of natural biological active components, necessity of its using in preserving field
 
Creator Дзюбінська, Ірина
Dzyubinska, Iryna
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.853.55
 
Date 2016-02-24T14:08:35Z
2016-02-24T14:08:35Z
2010-12-21
2010-12-21
 
Type Article
 
Identifier Дзюбінська І. Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування / Ірина Дзюбінська // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 127. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12385
Dzyubinska I. (2010) Yoshta – dzherelo pryrodnykh biolohichno aktyvnykh rechovyn (BAR) ta dotsilnist yii vykorystannia v tekhnolohii konservuvannia [Yoshta – source of natural biological active components, necessity of its using in preserving field]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 127 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Format 127
 
Coverage 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU