Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування
Yoshta – source of natural biological active components, necessity of its using in preserving field |
|
Creator |
Дзюбінська, Ірина
Dzyubinska, Iryna |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.853.55
|
|
Date |
2016-02-24T14:08:35Z
2016-02-24T14:08:35Z 2010-12-21 2010-12-21 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дзюбінська І. Йошта – джерело природних біологічно активних речовин (БАР) та доцільність її використання в технології консервування / Ірина Дзюбінська // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 127. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12385 Dzyubinska I. (2010) Yoshta – dzherelo pryrodnykh biolohichno aktyvnykh rechovyn (BAR) ta dotsilnist yii vykorystannia v tekhnolohii konservuvannia [Yoshta – source of natural biological active components, necessity of its using in preserving field]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 127 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
|
Format |
127
|
|
Coverage |
21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|