Запис Детальніше

Розробка технології консервів для профілактичного харчування

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології консервів для профілактичного харчування
Technology development cannes for the diet
 
Creator Захарова, Марія
Zacharova, Maria
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.853.55
 
Date 2016-02-24T14:08:42Z
2016-02-24T14:08:42Z
2010-12-21
2010-12-21
 
Type Article
 
Identifier Захарова М. Розробка технології консервів для профілактичного харчування / Марія Захарова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 128. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12386
Zacharova M. (2010) Rozrobka tekhnolohii konserviv dlia profilaktychnoho kharchuvannia [Technology development cannes for the diet]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 128 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Format 128
 
Coverage 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU