Запис Детальніше

Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха
Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose
 
Creator Лазарєва, Тетяна
Прасол, Анжеліка
Чуканова, Наталія
Lazareva, Tatiana
Prasol, Angelica
Tchukanova, Natalia
 
Contributor Українська інженерно-педагогічна академія, Україна
 
Subject 641.56
 
Date 2016-02-24T14:09:00Z
2016-02-24T14:09:00Z
2010-12-21
2010-12-21
 
Type Article
 
Identifier Лазарєва Т. Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха / Тетяна Лазарєва, Анжеліка Прасол, Наталія Чуканова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 130. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12388
Lazareva T., Prasol A., Tchukanova N. (2010) Tekhnolohiia pryhotuvannia kotlet rybnykh z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 130 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Format 130
 
Coverage 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU