Запис Детальніше

Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи
Using of cold rubbing technology in plum jam production
 
Creator Писків, Світлана
Puskiv, Svitlana
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.853.55
 
Date 2016-02-24T14:09:15Z
2016-02-24T14:09:15Z
2010-12-21
2010-12-21
 
Type Article
 
Identifier Писків С. Використання технології холодного протирання у виробництві повидла із сливи / Світлана Писків // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 132. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12390
Puskiv S. (2010) Vykorystannia tekhnolohii kholodnoho protyrannia u vyrobnytstvi povydla iz slyvy [Using of cold rubbing technology in plum jam production]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 132 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Format 132
 
Coverage 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU