Запис Детальніше

Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши»

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши»
Technology of dish of «Chop natural chopped with addition of cellulose from the seed of rastoropshi»
 
Creator Радіоненко, Оксана
Радіоненко, Анастасія
Radionenko, Oksana
Radionenko, Anastasiya
 
Contributor Українська інженерно-педагогічна академія, Україна
 
Subject 641.56.
639.64
 
Date 2016-02-24T14:09:23Z
2016-02-24T14:09:23Z
2010-12-21
2010-12-21
 
Type Article
 
Identifier Радіоненко О. Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши» / Оксана Радіоненко, Анастасія Радіоненко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 133. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12391
Radionenko O., Radionenko A. (2010) Tekhnolohiia stravy "Kotlety naturalni sicheni z dodavanniam klitkovyny z nasinnia rastoropshy" [Technology of dish of «Chop natural chopped with addition of cellulose from the seed of rastoropshi»]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 133 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
 
Format 133
 
Coverage 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU