Запис Детальніше

Вплив технологічних факторів на отримання вершків з молока

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних факторів на отримання вершків з молока
Influence of technological factors on production of cream from milk
 
Creator Линва, С.
Lynva, S.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject молоко
вершки
технологічні фактори
milk
cream
technological factors
637.13
 
Date 2016-02-26T19:46:57Z
2016-02-26T19:46:57Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Линва С. Вплив технологічних факторів на отримання вершків з молока / Линва С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 6. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12590
Lynva S. (2015) Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na otrymannia vershkiv z moloka [Influence of technological factors on production of cream from milk]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 6 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 6
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU