Основні причини травматизму в харчовій галузі
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні причини травматизму в харчовій галузі
The main causes of traumatism in the food industry |
|
Creator |
Великошич, Р.
Velykoshych, R. V. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
травматизм
нещасні випадки traumatism accidents 614.8 |
|
Date |
2016-02-26T19:47:27Z
2016-02-26T19:47:27Z 2015-04-23 2015-04-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Великошич Р. Основні причини травматизму в харчовій галузі / Великошич Р. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 10. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12594 Velykoshych R. V. (2015) Osnovni prychyny travmatyzmu v kharchovii haluzi [The main causes of traumatism in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 10 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Format |
10
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|