Запис Детальніше

Основні причини травматизму в харчовій галузі

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні причини травматизму в харчовій галузі
The main causes of traumatism in the food industry
 
Creator Великошич, Р.
Velykoshych, R. V.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject травматизм
нещасні випадки
traumatism
accidents
614.8
 
Date 2016-02-26T19:47:27Z
2016-02-26T19:47:27Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Великошич Р. Основні причини травматизму в харчовій галузі / Великошич Р. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 10. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12594
Velykoshych R. V. (2015) Osnovni prychyny travmatyzmu v kharchovii haluzi [The main causes of traumatism in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 10 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 10
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU