Запис Детальніше

Аналіз методів інтенсифікації вилучення бар при виробництві розчинної кави

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз методів інтенсифікації вилучення бар при виробництві розчинної кави
The analysis of intensification methods of bas extraction in the process of coffee manufacturing
 
Creator Городиський, Н.
Horodyskyy, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technocal University
 
Subject екстрагування
імпульс
коливання
масообмін
extraction
impulse
oscillations
mass-transfer
66.061.3
 
Date 2016-02-26T19:47:34Z
2016-02-26T19:47:34Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Городиський Н. Аналіз методів інтенсифікації вилучення бар при виробництві розчинної кави / Городиський Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 11. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12595
Horodyskyy N. (2015) Analiz metodiv intensyfikatsii vyluchennia bar pry vyrobnytstvi rozchynnoi kavy [The analysis of intensification methods of bas extraction in the process of coffee manufacturing]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 11 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 11
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU