Запис Детальніше

Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості
Application carbon dioxide in the food industry
 
Creator Мельник, А.
Melnyk, A.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject сухий лід
карбонізація напоїв
dry ice
drinks carbonization
 
Date 2016-02-26T19:48:34Z
2016-02-26T19:48:34Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Мельник А. Застосування двоокису вуглецю в харчовій промисловості / Мельник А. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 21. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12603
Melnyk A. (2015) Zastosuvannia dvookysu vuhletsiu v kharchovii promyslovosti [Application carbon dioxide in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 21 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 21
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU