Запис Детальніше

Підготовка вишні до технологічного процесу

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка вишні до технологічного процесу
Preparation process of cherry
 
Creator Гарасівка, Я.
Garasivka, Y.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject технологічний процес
калібрування
technological process
calibration
664.85
 
Date 2016-02-26T19:49:07Z
2016-02-26T19:49:07Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Гарасівка Я. Підготовка вишні до технологічного процесу / Гарасівка Я. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 25. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12607
Garasivka Y. (2015) Pidhotovka vyshni do tekhnolohichnoho protsesu [Preparation process of cherry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 25 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 25
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU