Особливості дослідження реологічних характеристик тіста
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості дослідження реологічних характеристик тіста
Particularities of the research of rheological characteristics of dough |
|
Creator |
Войтюк, В.
Voytyuk, V. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
температура
градієнт швидкості напруження зсуву в'язкість temperature velocity gradient shear stress viscosity 664.64 |
|
Date |
2016-02-26T19:50:01Z
2016-02-26T19:50:01Z 2015-04-23 2015-04-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Войтюк В. Особливості дослідження реологічних характеристик тіста / Войтюк В. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 32-33. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12614 Voytyuk V. (2015) Osoblyvosti doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk tista [Particularities of the research of rheological characteristics of dough]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1. Николаев Б.А Структурно-механические свойства мучного теста. М.: изд. Пищевая промышленность. - 1976. - с.37-53. 2. Иовнович Л.С., Корнильев И.В. Исследование реологических свойств сдобного теста для мучнистых кондитерских изделий. С.-Пб: изд. СПбГУНиПТ.-Межвузовский сборник научных трудов. - 1981год. - с.9-19. 3. Арет В.А., Николаев Б.Л, Забровский Г.К., Николаев Л.К. Реологические основы расчёта оборудования для производства жиросодержащих пищевых продуктов. С.-Пб: изд. СПбГУН и ПТ. - 2007. - с.272, 21-77. 4. У.Л.Улкинсон Неньютоновские жидкости. Перевод с английского к.т.н. З.П.Шульмана, под ред. акад. АН БССР проф. А.Н.Лыкова. М:изд.Мир.- 1964год.- с.29-31. 1. Nikolaev B.A Strukturno-mekhanicheskie svoistva muchnoho testa. M., izd. Pishchevaia promyshlennost, 1976, P.37-53. 2. Iovnovich L.S., Kornilev I.V. Issledovanie reolohicheskikh svoistv sdobnoho testa dlia muchnistykh konditerskikh izdelii. S.-Pb: izd. SPbHUNiPT.-Mezhvuzovskii sbornik nauchnykh trudov, 1981year, P.9-19. 3. Aret V.A., Nikolaev B.L, Zabrovskii H.K., Nikolaev L.K. Reolohicheskie osnovy rascheta oborudovaniia dlia proizvodstva zhirosoderzhashchikh pishchevykh produktov. S.-Pb: izd. SPbHUN i PT, 2007, P.272, 21-77. 4. U.L.Ulkinson Neniutonovskie zhidkosti. Perevod s anhliiskoho k.t.n. Z.P.Shulmana, ed. akad. AN BSSR prof. A.N.Lykova. M:izd.Mir, 1964year, P.29-31. |
|
Format |
32-33
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|