Запис Детальніше

Особливості дослідження реологічних характеристик тіста

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості дослідження реологічних характеристик тіста
Particularities of the research of rheological characteristics of dough
 
Creator Войтюк, В.
Voytyuk, V.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject температура
градієнт швидкості
напруження зсуву
в'язкість
temperature
velocity gradient
shear stress
viscosity
664.64
 
Date 2016-02-26T19:50:01Z
2016-02-26T19:50:01Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Войтюк В. Особливості дослідження реологічних характеристик тіста / Войтюк В. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 32-33. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12614
Voytyuk V. (2015) Osoblyvosti doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk tista [Particularities of the research of rheological characteristics of dough]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1. Николаев Б.А Структурно-механические свойства мучного теста. М.: изд. Пищевая промышленность. - 1976. - с.37-53.
2. Иовнович Л.С., Корнильев И.В. Исследование реологических свойств сдобного теста для мучнистых кондитерских изделий. С.-Пб: изд. СПбГУНиПТ.-Межвузовский сборник научных трудов. - 1981год. - с.9-19.
3. Арет В.А., Николаев Б.Л, Забровский Г.К., Николаев Л.К. Реологические основы расчёта оборудования для производства жиросодержащих пищевых продуктов. С.-Пб: изд. СПбГУН и ПТ. - 2007. - с.272, 21-77.
4. У.Л.Улкинсон Неньютоновские жидкости. Перевод с английского к.т.н. З.П.Шульмана, под ред. акад. АН БССР проф. А.Н.Лыкова. М:изд.Мир.- 1964год.- с.29-31.
1. Nikolaev B.A Strukturno-mekhanicheskie svoistva muchnoho testa. M., izd. Pishchevaia promyshlennost, 1976, P.37-53.
2. Iovnovich L.S., Kornilev I.V. Issledovanie reolohicheskikh svoistv sdobnoho testa dlia muchnistykh konditerskikh izdelii. S.-Pb: izd. SPbHUNiPT.-Mezhvuzovskii sbornik nauchnykh trudov, 1981year, P.9-19.
3. Aret V.A., Nikolaev B.L, Zabrovskii H.K., Nikolaev L.K. Reolohicheskie osnovy rascheta oborudovaniia dlia proizvodstva zhirosoderzhashchikh pishchevykh produktov. S.-Pb: izd. SPbHUN i PT, 2007, P.272, 21-77.
4. U.L.Ulkinson Neniutonovskie zhidkosti. Perevod s anhliiskoho k.t.n. Z.P.Shulmana, ed. akad. AN BSSR prof. A.N.Lykova. M:izd.Mir, 1964year, P.29-31.
 
Format 32-33
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU