Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру
Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing |
|
Creator |
Калим, Н.
Kalym, N. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
сир
температура тиск прес форма cheese temperature pressure press shape 637.024 |
|
Date |
2016-02-26T19:50:08Z
2016-02-26T19:50:08Z 2015-04-23 2015-04-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Калим Н. Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру / Калим Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 34-35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615 Kalym N. (2015) Osoblyvosti tekhnolohichnykh rezhymiv i tekhnichnykh rishen pry presuvanni syru [Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Format |
34-35
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|