Запис Детальніше

Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у моркві

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у моркві
Effect of treatment on technological nitrate content of carrots
 
Creator Дячун, І.
Djachun, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
 
Subject нітрати
овочі
морква
технологічна обробка
nitrates
vegetables
carrots
technological processing
630
241
630
283.9
 
Date 2016-02-26T20:37:41Z
2016-02-26T20:37:41Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Дячун І. Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у моркві / Дячун І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 275-276. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12804
Djachun I. (2015) Vplyv tekhnolohichnoi obrobky na vmist nitrativ u morkvi [Effect of treatment on technological nitrate content of carrots]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 275-276 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 275-276
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU