Запис Детальніше

Особливості харчування людей похилого віку

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості харчування людей похилого віку
Feeding habits of older people
 
Creator Залєщик, Н.
Zalyeschyk, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject харчування
енергетична цінність раціону
nutrition
energy value the ration
621.326
 
Date 2016-02-26T20:38:00Z
2016-02-26T20:38:00Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Залєщик Н. Особливості харчування людей похилого віку / Залєщик Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 276-277. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12805
Zalyeschyk N. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia liudei pokhyloho viku [Feeding habits of older people]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 276-277 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 276-277
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU