Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку
Research of capacity gelling concentrated apple juice |
|
Creator |
Мельник, С.
Melnyk, S. |
|
Contributor |
Київський національний торговельно-економічний університет
Kyiv National University of Trade and Economics |
|
Subject |
пектинові речовини
яблучний пектин желеутворююча здатність pectic substances apple pectin gelling ability 621.326 |
|
Date |
2016-02-26T20:38:18Z
2016-02-26T20:38:18Z 2015-04-23 2015-04-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник С. Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку / Мельник С. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 277-278. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12806 Melnyk S. (2015) Doslidzhennia zheleutvoriuiuchoi zdatnosti kontsentrovanoho yabluchnoho soku [Research of capacity gelling concentrated apple juice]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 277-278 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1. Пасальський Б.К. Хімія харчових продуктів: Навч. посіб.–К: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2000. 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series / Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. 1. Pasalskyi B.K. Khimiia kharchovykh produktiv: tutorial–K: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2000. 2. Food chemistry experiment. IFT Experiments in Food Science Series, Institute of Food Technologists The Society for Food Science and Technology 221 N. LaSalle St., Suite 300, Chicago, IL 60601 – 1580 p. |
|
Format |
277-278
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|