Запис Детальніше

Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку
Stabilization pigment complex in the processing of beet
 
Creator Галушка, І.
Galushka, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
 
Subject пігменти
червоний буряк
бетанін
pigments
red beets
betanin
664.8.03
935.11
 
Date 2016-02-26T20:39:00Z
2016-02-26T20:39:00Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Галушка І. Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку / Галушка І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 280. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12808
Galushka I. (2015) Stabilizatsiia pihmentnoho kompleksu pry pererobtsi stolovoho buriaku [Stabilization pigment complex in the processing of beet]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 280 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 280
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU