Запис Детальніше

Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом
Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum
 
Creator Павлишин, Н.
Pavlyshin, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject вакуумна упаковка
м'ясо
vacuum packaging
meat
664.8
 
Date 2016-02-26T20:42:15Z
2016-02-26T20:42:15Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Павлишин Н. Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом / Павлишин Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 291. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12817
Pavlyshin N. (2015) Mikrobiolohichne obgruntuvannia zberihannia miasnoi syrovyny dlia konservnoho vyrobnytstva upakovanoi pid vakuumom [Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 291
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU