Запис Детальніше

Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганні

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганні
Vitamin C cruciferous vegetables during storage family
 
Creator Фик, І.
Fyk, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
 
Subject аскорбінова кислота
овочі
капуста
зберігання
ascorbic acid
vegetables
sprouts
storage
617.25
 
Date 2016-02-26T20:42:36Z
2016-02-26T20:42:36Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Фик І. Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганні / Фик І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 292. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12818
Fyk I. (2015) Vmist vitaminu S v ovochakh rodyny khrestotsvitnykh pry zberihanni [Vitamin C cruciferous vegetables during storage family]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 292 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 292
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU