|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії
Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng
|
|
Creator |
Подворняк, М.
Podvorniak, M.
|
|
Contributor |
ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»
Ternopil College of Food Technology and Trade
|
|
Subject |
молекулярна кухня
фьюжн кулінарія
термостат
molecular cuisine
fusion cooking
thermostat
664
|
|
Date |
2016-02-26T20:42:58Z
2016-02-26T20:42:58Z
2015-04-23
2015-04-23
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Подворняк М. Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії / Подворняк М. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 293-294. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819
Podvorniak M. (2015) Alternatyvni shliakhy vprovadzhennia innovatsiinoho ustatkuvannia molekuliarnoi kukhni ta fiuzhn kulinarii [Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 293-294 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Format |
293-294
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|