Запис Детальніше

Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії
Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng
 
Creator Подворняк, М.
Podvorniak, M.
 
Contributor ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»
Ternopil College of Food Technology and Trade
 
Subject молекулярна кухня
фьюжн кулінарія
термостат
molecular cuisine
fusion cooking
thermostat
664
 
Date 2016-02-26T20:42:58Z
2016-02-26T20:42:58Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Подворняк М. Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії / Подворняк М. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 293-294. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819
Podvorniak M. (2015) Alternatyvni shliakhy vprovadzhennia innovatsiinoho ustatkuvannia molekuliarnoi kukhni ta fiuzhn kulinarii [Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 293-294 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 293-294
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU