Запис Детальніше

Класифікація соусів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація соусів
Classification of sauces
 
Creator Тимощук, Н.
Tymoschuk, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul,uj National Technical University
 
Subject соус
майонез
сальса
песто
сацебелі
чатні
sauce
mayonnaise
salsa
pesto
satsebeli
chutney
664.85.55
 
Date 2016-02-26T20:43:19Z
2016-02-26T20:43:19Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Тимощук Н. Класифікація соусів / Тимощук Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 294-295. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820
Tymoschuk N. (2015) Klasyfikatsiia sousiv [Classification of sauces]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 294-295 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 294-295
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU