Запис Детальніше

Корисні властивості вина та методи його фальсифікації

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Корисні властивості вина та методи його фальсифікації
Useful properties of wine and method of its falsification
 
Creator Угрин, Ю.
Ugryn, Y.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject фальсифікація
вино
wine
falsification
663.2
 
Date 2016-02-26T20:43:42Z
2016-02-26T20:43:42Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Угрин Ю. Корисні властивості вина та методи його фальсифікації / Угрин Ю. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 296. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12821
Ugryn Y. (2015) Korysni vlastyvosti vyna ta metody yoho falsyfikatsii [Useful properties of wine and method of its falsification]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 296 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 296
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU