Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок
Main performance requirements of yeast |
|
Creator |
Ониськів, В.
Onyskiv, V. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
дріжджі
бродіння розмноження yeast fermentation propagation 663.53.531 |
|
Date |
2016-02-27T09:56:16Z
2016-02-27T09:56:16Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ониськів В. Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок / В. Ониськів // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 5-6. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835 Onyskiv V. (2014) Osnovni vymohy do ekspluatatsiinykh kharakterystyk drizhdzhanok [Main performance requirements of yeast]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 5-6 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1. Українець А. Спиртова галузь на шляху до інноваційного розвитку/А.Українець, Л. Хомічак, П. Шиян, С. Олійнічук // Харчова і переробна промисловість. – 2007. -№12. 2. Шиян П.Л., Сосницький В.В., Олійнічук С.Т “Інноваційні технології спиртової промисловості” – Київ, 2010, -503с. 3. Загальні технології харчових виробництв: підруч./ В.А. Домарецький, П.Л. Шиян, М.М. Калакура, Ф.Л. Романенко, Л.М. Хомічак, О.О. Василенко, І.В. Мельник, Л.М. Мельник.: Університет ‹‹ Україна ››, 2010. – 814 с. 1. Ukrainets A. Spyrtova haluz na shliakhu do innovatsiinoho rozvytku/A.Ukrainets, L. Khomichak, P. Shyian, S. Oliinichuk, Kharchova i pererobna promyslovist, 2007. -No 12. 2. Shyian P.L., Sosnytskyi V.V., Oliinichuk S.T "Innovatsiini tekhnolohii spyrtovoi promyslovosti" – Kyiv, 2010, -503p. 3. Zahalni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: pidruch./ V.A. Domaretskyi, P.L. Shyian, M.M. Kalakura, F.L. Romanenko, L.M. Khomichak, O.O. Vasylenko, I.V. Melnyk, L.M. Melnyk., Universytet ‹‹ Ukraine ››, 2010, 814 p. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
5-6
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|