Запис Детальніше

Дослідження процесу збивання кондитерської помади

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу збивання кондитерської помади
Study of confectionery whipping lipstick
 
Creator Захарченко, Ю.
Zakharchenko, J.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject помадозбивальна машина
помадна маса
помадний сироп
lipstick shake machine
weight fondant
fondant syrup
664.143
 
Date 2016-02-27T09:57:04Z
2016-02-27T09:57:04Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Захарченко Ю. Дослідження процесу збивання кондитерської помади / Ю. Захарченко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 14. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12841
Zakharchenko J. (2014) Doslidzhennia protsesu zbyvannia kondyterskoi pomady [Study of confectionery whipping lipstick]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 14 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 14
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU