Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів
Improvement of meat products |
|
Creator |
Змієвська, Т. М.
Zmiyevska, T. N. |
|
Contributor |
Інститут продовольчих ресурсів НААН
Food Resources Institute NAAS of Ukraine |
|
Subject |
антиоксидант NovaSOL-С
колірні характеристики м’ясопродукти antioxidant NovaSOL-С meat products color 637.052 |
|
Date |
2016-02-27T09:57:11Z
2016-02-27T09:57:11Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842 Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
15
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|