Запис Детальніше

Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів
Improvement of meat products
 
Creator Змієвська, Т. М.
Zmiyevska, T. N.
 
Contributor Інститут продовольчих ресурсів НААН
Food Resources Institute NAAS of Ukraine
 
Subject антиоксидант NovaSOL-С
колірні характеристики
м’ясопродукти
antioxidant NovaSOL-С
meat products color
637.052
 
Date 2016-02-27T09:57:11Z
2016-02-27T09:57:11Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 15
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU