Запис Детальніше

Аналіз впливу технологічних операцій на процес насичення повітрям м’ясної сировини

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз впливу технологічних операцій на процес насичення повітрям м’ясної сировини
Analysis of impact of technology in process saturation of air raw meat
 
Creator Кропивцова, А.
Kropivcova, A.
 
Contributor Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Eastern National University Volodymyr Dahl
 
Subject газонасичення
фаршпродукт
gassaturation
farshprodukt
664.03
 
Date 2016-02-27T09:57:43Z
2016-02-27T09:57:43Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Кропивцова А. Аналіз впливу технологічних операцій на процес насичення повітрям м’ясної сировини / А. Кропивцова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 19-20. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12846
Kropivcova A. (2014) Analiz vplyvu tekhnolohichnykh operatsii na protses nasychennia povitriam miasnoi syrovyny [Analysis of impact of technology in process saturation of air raw meat]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 19-20 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 19-20
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU