Аналіз впливу технологічних операцій на процес насичення повітрям м’ясної сировини
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз впливу технологічних операцій на процес насичення повітрям м’ясної сировини
Analysis of impact of technology in process saturation of air raw meat |
|
Creator |
Кропивцова, А.
Kropivcova, A. |
|
Contributor |
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Eastern National University Volodymyr Dahl |
|
Subject |
газонасичення
фаршпродукт gassaturation farshprodukt 664.03 |
|
Date |
2016-02-27T09:57:43Z
2016-02-27T09:57:43Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кропивцова А. Аналіз впливу технологічних операцій на процес насичення повітрям м’ясної сировини / А. Кропивцова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 19-20. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12846 Kropivcova A. (2014) Analiz vplyvu tekhnolohichnykh operatsii na protses nasychennia povitriam miasnoi syrovyny [Analysis of impact of technology in process saturation of air raw meat]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 19-20 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
19-20
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|