Запис Детальніше

Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300
Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300
 
Creator Хом’як, О.
Khomiak, O.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject тісто
механічна обробка
замішування
dough
tooling
mixing
622.324
 
Date 2016-02-27T09:58:40Z
2016-02-27T09:58:40Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Хом’як О. Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 / О. Хом’як // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 28-29. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853
Khomiak O. (2014) Vplyv mekhanichnoi dii na tisto pry zamishuvanni na vylkovii tistomisylnii mashyni marky IBIS MW 300 [Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 28-29 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв /О.Т.Лісовенко, О.А.Руденко-Грицюк, і ін. – К.: Наукова думка, 2000. – 280 с.
2. І.Стадник, О.Лісовенко. Вплив інтенсивного замішування на швидкість дозрівання тіста // Тези 8-ї наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя (11-12 травня 2004р). – Тернопіль: ТДТУ, 2004. – С. 140.
3. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба // Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5.
1. Tekhnolohichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytstv /O.T.Lisovenko, O.A.Rudenko-Hrytsiuk, i in, K., Naukova dumka, 2000, 280 p.
2. I.Stadnyk, O.Lisovenko. Vplyv intensyvnoho zamishuvannia na shvydkist dozrivannia tista, Tezy 8-yi naukovoi konferentsii Ternopilskoho derzhavnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (11-12 travnia 2004r), Ternopil: TDTU, 2004, P. 140.
3. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba, Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 28-29
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU