Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку
Quality research mayonnaise which received using ultrasound |
|
Creator |
Василенко, В.
Vasilenko, V. |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade |
|
Subject |
майонез
якість ультразвук mayonnaise quality ultrasound 664.34.001.76 |
|
Date |
2016-02-27T09:59:09Z
2016-02-27T09:59:09Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Василенко В. Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку / В. Василенко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 34-35. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857 Vasilenko V. (2014) Doslidzhennia yakosti maionezu, shcho otrymaly z vykorystanniam ultrazvuku [Quality research mayonnaise which received using ultrasound]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
34-35
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|