Запис Детальніше

Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку
Quality research mayonnaise which received using ultrasound
 
Creator Василенко, В.
Vasilenko, V.
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade
 
Subject майонез
якість
ультразвук
mayonnaise
quality
ultrasound
664.34.001.76
 
Date 2016-02-27T09:59:09Z
2016-02-27T09:59:09Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Василенко В. Дослідження якості майонезу, що отримали з використанням ультразвуку / В. Василенко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 34-35. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12857
Vasilenko V. (2014) Doslidzhennia yakosti maionezu, shcho otrymaly z vykorystanniam ultrazvuku [Quality research mayonnaise which received using ultrasound]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 34-35
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU