Запис Детальніше

Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів
Substantiation of working line for the production of fish minced products
 
Creator Зубрєв, А.
Zubrev, A.
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade
 
Subject рибний напівфабрикат
асортимент
січені вироби
fish products
range
minced products
621.789
 
Date 2016-02-27T09:59:31Z
2016-02-27T09:59:31Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Зубрєв А. Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів / А. Зубрєв // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 37-38. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12860
Zubrev A. (2014) Obgruntuvannia rozrobky linii z vyrobnytstva sichenykh rybnykh napivfabrykativ [Substantiation of working line for the production of fish minced products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 37-38 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 37-38
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU