Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів
Substantiation of working line for the production of fish minced products |
|
Creator |
Зубрєв, А.
Zubrev, A. |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade |
|
Subject |
рибний напівфабрикат
асортимент січені вироби fish products range minced products 621.789 |
|
Date |
2016-02-27T09:59:31Z
2016-02-27T09:59:31Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зубрєв А. Обґрунтування розробки лінії з виробництва січених рибних напівфабрикатів / А. Зубрєв // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 37-38. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12860 Zubrev A. (2014) Obgruntuvannia rozrobky linii z vyrobnytstva sichenykh rybnykh napivfabrykativ [Substantiation of working line for the production of fish minced products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 37-38 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
37-38
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|