Запис Детальніше

Вміст вітаміну С у квашеній капусті

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст вітаміну С у квашеній капусті
Content vitamin C in sauerkraut
 
Creator Брикайло, О.
Brikaylo, Olya
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject квашення
аскорбінова кислота
pickling
ascorbic acid
617.25
 
Date 2016-02-27T10:21:32Z
2016-02-27T10:21:32Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Брикайло О. Вміст вітаміну С у квашеній капусті / О. Брикайло // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 208. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13026
Brikaylo O. (2014) Vmist vitaminu S u kvashenii kapusti [Content vitamin C in sauerkraut]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 208 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 208
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU