Запис Детальніше

Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Changes content of ascorbic acid in fruit by freezing
 
Creator Филима, Ю.
Fylyma, Iu.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
634.86.664.8
 
Date 2016-02-27T10:21:48Z
2016-02-27T10:21:48Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Филима Ю. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні / Ю. Филима // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 210. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13028
Fylyma Iu. (2014) Zminy vmistu askorbinovoi kysloty u fruktakh pry zamorozhuvanni [Changes content of ascorbic acid in fruit by freezing]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 210 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 210
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU