Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів
Effect of ways technological processing on the content 137 Cs in fruit bodies of mushrooms |
|
Creator |
Круцько, К.
Krutsko, Katerina |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
гриби
радіонукліди вимочування mushrooms radionuclides soaking 630.241 |
|
Date |
2016-02-27T10:21:56Z
2016-02-27T10:21:56Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Круцько К. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів / К. Круцько // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 211. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13029 Krutsko K. (2014) Vplyv sposobiv tekhnolohichnoi obrobky na vmist 137 Cs u plodovykh tilakh hrybiv [Effect of ways technological processing on the content 137 Cs in fruit bodies of mushrooms]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
211
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|