Запис Детальніше

Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів
Effect of ways technological processing on the content 137 Cs in fruit bodies of mushrooms
 
Creator Круцько, К.
Krutsko, Katerina
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject гриби
радіонукліди
вимочування
mushrooms
radionuclides
soaking
630.241
 
Date 2016-02-27T10:21:56Z
2016-02-27T10:21:56Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Круцько К. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів / К. Круцько // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 211. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13029
Krutsko K. (2014) Vplyv sposobiv tekhnolohichnoi obrobky na vmist 137 Cs u plodovykh tilakh hrybiv [Effect of ways technological processing on the content 137 Cs in fruit bodies of mushrooms]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 211 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 211
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU