Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів
Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products |
|
Creator |
Скуба, М.
Легоцька, Х. Skuba, M. Lehotska, K. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
НВЧ-хвилі
продукти харчування SHF-waves food stuffs 664 |
|
Date |
2016-02-27T10:22:10Z
2016-02-27T10:22:10Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скуба М. Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів / М. Скуба, Х. Легоцька // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 213. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031 Skuba M., Lehotska K. (2014) Vplyv mikrokhvylvoho vyprominiuvannia na mikrobiolohichni ta fizyko-khimichni pokaznyky kharchovykh produktiv [Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 213 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
213
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|