Запис Детальніше

Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів
Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products
 
Creator Скуба, М.
Легоцька, Х.
Skuba, M.
Lehotska, K.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject НВЧ-хвилі
продукти харчування
SHF-waves
food stuffs
664
 
Date 2016-02-27T10:22:10Z
2016-02-27T10:22:10Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Скуба М. Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів / М. Скуба, Х. Легоцька // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 213. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031
Skuba M., Lehotska K. (2014) Vplyv mikrokhvylvoho vyprominiuvannia na mikrobiolohichni ta fizyko-khimichni pokaznyky kharchovykh produktiv [Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 213 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 213
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU