Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур
Development of recepy for bread products using oilseeds |
|
Creator |
Мар’їна, Н.
Marjina, N. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies |
|
Subject |
хлібні вироби
харчова цінність насіння соняшника кунжуту bread products nutritional value sunflower seeds sesame seeds 664.644.5 |
|
Date |
2016-02-27T10:22:25Z
2016-02-27T10:22:25Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033 Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
215
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|