Запис Детальніше

Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур
Development of recepy for bread products using oilseeds
 
Creator Мар’їна, Н.
Marjina, N.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
 
Subject хлібні вироби
харчова цінність
насіння соняшника
кунжуту
bread products
nutritional value
sunflower seeds
sesame seeds
664.644.5
 
Date 2016-02-27T10:22:25Z
2016-02-27T10:22:25Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Мар’їна Н. Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур / Н. Мар’їна // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 215. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13033
Marjina N. (2014) Rozroblennia retseptury khlibnykh vyrobiv z vykorystanniam nasinnia oliinykh kultur [Development of recepy for bread products using oilseeds]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 215 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 215
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU