Запис Детальніше

Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice
 
Creator Остапйовська, М.
Ostapiovska, M.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject мікроорганізми
температура
бензойна кислота
microorganisms
juice
benzoate sodium
664
 
Date 2016-02-27T10:22:33Z
2016-02-27T10:22:33Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Остапйовська М. Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків / М. Остапйовська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 216. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034
Ostapiovska M. (2014) Vplyv temperatury zberihannia ta konservantiv na mikrobiolohichni pokaznyky sokiv [Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 216 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 216
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU