Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice |
|
Creator |
Остапйовська, М.
Ostapiovska, M. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
|
Subject |
мікроорганізми
температура бензойна кислота microorganisms juice benzoate sodium 664 |
|
Date |
2016-02-27T10:22:33Z
2016-02-27T10:22:33Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Остапйовська М. Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків / М. Остапйовська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 216. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13034 Ostapiovska M. (2014) Vplyv temperatury zberihannia ta konservantiv na mikrobiolohichni pokaznyky sokiv [Influence temperature of storage and preservative on microbiological indexes of juice]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 216 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
Format |
216
|
|
Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|