Запис Детальніше

Підробка шоколаду та методи її виявлення

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підробка шоколаду та методи її виявлення
Fake method of fabrication of chokolate
 
Creator Пастух, О.
Pastukh, Olesia
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject підробка
шоколад
fabrication
chocolate
663.91.01
 
Date 2016-02-27T10:22:41Z
2016-02-27T10:22:41Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Пастух О. Підробка шоколаду та методи її виявлення / О. Пастух // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 217. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13035
Pastukh O. (2014) Pidrobka shokoladu ta metody yii vyiavlennia [Fake method of fabrication of chokolate]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 217 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 217
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU