Запис Детальніше

Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів
The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves
 
Creator Шинкарук, О.
Shynkaruk, O. U.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technikal University
 
Subject пектин
структура
фруктові консерви
pectin
structure
fruit preserves
664.8/9
 
Date 2016-02-27T10:23:23Z
2016-02-27T10:23:23Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Шинкарук О. Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів / О. Шинкарук // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 222. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13040
Shynkaruk O. U. (2014) Vplyv pektynu na stabilizatsiiu struktury kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [The influence of pectin on the structure stabilization of concentrated fruit preserves]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 222 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 222
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU