Запис Детальніше

Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів
Research of microflora of raw material for improvement of technology of sterilization of bully beeves
 
Creator Ясінська, Н.
Yasinska, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject мікрофлора
консерви
microflora
preserves
664.91
 
Date 2016-02-27T10:23:38Z
2016-02-27T10:23:38Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Ясінська Н. Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів / Н. Ясінська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 224. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13042
Yasinska N. (2014) Doslidzhennia mikroflory syrovyny dlia udoskonalennia tekhnolohii sterylizatsii miasnykh konserviv [Research of microflora of raw material for improvement of technology of sterilization of bully beeves]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 224 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 224
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU