Запис Детальніше

Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі
Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry
 
Creator Пономар, Н.
Ponomar, N.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
 
Subject якість
реалізація
кондитерська галузь
quality
realization
confectionary industry
658.562
 
Date 2016-03-06T08:36:20Z
2016-03-06T08:36:20Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Пономар Н. Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі / Н. Пономар // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 2. — С. 119. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241
Ponomar N. (2014) Pidvyshchennia yakosti yak element pokrashchennia realizatsii produktsii v kondyterskii haluzi [Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 2, pp. 119 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 119
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU