Запис Детальніше

Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві
 
Creator Шпира, В.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.147
 
Date 2016-03-10T01:27:35Z
2016-03-10T01:27:35Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Шпира В. Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві / Шпира В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 7. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13364
Shpira V. (2012) Analiz osnovnykh metodiv podribnennia buriaku u tsukrovomu vyrobnytstvi. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 7 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 7
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU