Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві
Creator
Шпира, В.
Contributor
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Subject
637.147
Date
2016-03-10T01:27:35Z
2016-03-10T01:27:35Z
2012-04-19
2012-04-19
Type
Article
Identifier
Шпира В. Аналіз основних методів подрібнення буряку у цукровому виробництві / Шпира В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 7. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13364
Shpira V. (2012) Analiz osnovnykh metodiv podribnennia buriaku u tsukrovomu vyrobnytstvi. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 7 [in Ukrainian].
Language
uk
Relation
Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Rights
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Format
7
Coverage
19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Publisher
ТНТУ
TNTU