Запис Детальніше

Способи шліфування і шелушіння крупи

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способи шліфування і шелушіння крупи
 
Creator Качуровська, М.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.523
 
Date 2016-03-10T01:28:01Z
2016-03-10T01:28:01Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Качуровська М. Способи шліфування і шелушіння крупи / Качуровська М. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 10. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13367
Kachurovska M. (2012) Sposoby shlifuvannia i shelushinnia krupy. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 10 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 10
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU