Способи шліфування і шелушіння крупи
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способи шліфування і шелушіння крупи
|
|
Creator |
Качуровська, М.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.523
|
|
Date |
2016-03-10T01:28:01Z
2016-03-10T01:28:01Z 2012-04-19 2012-04-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Качуровська М. Способи шліфування і шелушіння крупи / Качуровська М. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 10. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13367 Kachurovska M. (2012) Sposoby shlifuvannia i shelushinnia krupy. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 10 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
|
|
Format |
10
|
|
Coverage |
19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|