Запис Детальніше

Узагальнення конструктивних особливостей спірального робочого органу при замішуванні

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Узагальнення конструктивних особливостей спірального робочого органу при замішуванні
 
Creator Надольський, В.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.326
 
Date 2016-03-10T01:29:05Z
2016-03-10T01:29:05Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Надольський В. Узагальнення конструктивних особливостей спірального робочого органу при замішуванні / Надольський В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 19. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13375
Nadolskii V. (2012) Uzahalnennia konstruktyvnykh osoblyvostei spiralnoho robochoho orhanu pry zamishuvanni. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 19 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 19
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU