Запис Детальніше

Переваги виробництва масла методом перетворення високожирних вершків

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Переваги виробництва масла методом перетворення високожирних вершків
 
Creator Будзік, М.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.23
 
Date 2016-03-10T01:30:42Z
2016-03-10T01:30:42Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Будзік М. Переваги виробництва масла методом перетворення високожирних вершків / Будзік М. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 31. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13387
Budzik M. (2012) Perevahy vyrobnytstva masla metodom peretvorennia vysokozhyrnykh vershkiv. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 31 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 31
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU