Запис Детальніше

Аналіз способів та обладнання електроконтактної обробки у галузі харчових виробництв

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз способів та обладнання електроконтактної обробки у галузі харчових виробництв
 
Creator Гарельчик, Д.
 
Contributor Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Subject 664.951
 
Date 2016-03-10T01:31:17Z
2016-03-10T01:31:17Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Гарельчик Д. Аналіз способів та обладнання електроконтактної обробки у галузі харчових виробництв / Гарельчик Д. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13391
Harelchik D. (2012) Analiz sposobiv ta obladnannia elektrokontaktnoi obrobky u haluzi kharchovykh vyrobnytstv. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 35 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 35
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU