Запис Детальніше

Розробка нових видів соусів на основі кореня селери

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка нових видів соусів на основі кореня селери
 
Creator Грицюк, О.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.853
 
Date 2016-03-10T02:03:03Z
2016-03-10T02:03:03Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Грицюк О. Розробка нових видів соусів на основі кореня селери / Грицюк О. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 256. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13609
Hritsiuk O. (2012) Rozrobka novykh vydiv sousiv na osnovi korenia selery. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 256 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 256
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU