Можливості використання кабачків як сировини для виготовлення варення
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливості використання кабачків як сировини для виготовлення варення
|
|
Creator |
Кацюра, В.
|
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
664.13.139
|
|
Date |
2016-03-10T02:03:42Z
2016-03-10T02:03:42Z 2012-04-19 2012-04-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кацюра В. Можливості використання кабачків як сировини для виготовлення варення / Кацюра В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 259. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13612 Katsiura V. (2012) Mozhlyvosti vykorystannia kabachkiv yak syrovyny dlia vyhotovlennia varennia. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 259 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
http://pidruchniki.ws/15310728/tovaroznavstvo/varennya http://www.absent.ru/recept/domashnee-konservirovanie/varyenye/ 1. http://pidruchniki.ws/15310728/tovaroznavstvo/varennya 2. http://www.absent.ru/recept/domashnee-konservirovanie/varyenye/ 1. http://pidruchniki.ws/15310728/tovaroznavstvo/varennya 2. http://www.absent.ru/recept/domashnee-konservirovanie/varyenye/ |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
|
|
Format |
259
|
|
Coverage |
19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|