Запис Детальніше

Можливості використання кабачків як сировини для виготовлення варення

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливості використання кабачків як сировини для виготовлення варення
 
Creator Кацюра, В.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 664.13.139
 
Date 2016-03-10T02:03:42Z
2016-03-10T02:03:42Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Кацюра В. Можливості використання кабачків як сировини для виготовлення варення / Кацюра В. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 259. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13612
Katsiura V. (2012) Mozhlyvosti vykorystannia kabachkiv yak syrovyny dlia vyhotovlennia varennia. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 259 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
http://pidruchniki.ws/15310728/tovaroznavstvo/varennya
http://www.absent.ru/recept/domashnee-konservirovanie/varyenye/
1. http://pidruchniki.ws/15310728/tovaroznavstvo/varennya
2. http://www.absent.ru/recept/domashnee-konservirovanie/varyenye/
1. http://pidruchniki.ws/15310728/tovaroznavstvo/varennya
2. http://www.absent.ru/recept/domashnee-konservirovanie/varyenye/
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 259
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU