Запис Детальніше

Шоколад та оцінка його якості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шоколад та оцінка його якості
 
Creator Шинкарук, О.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 663.91.01
 
Date 2016-03-10T02:04:59Z
2016-03-10T02:04:59Z
2012-04-19
2012-04-19
 
Type Article
 
Identifier Шинкарук О. Шоколад та оцінка його якості / Шинкарук О. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 264. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13617
Shinkaruk O. (2012) Shokolad ta otsinka yoho yakosti. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 264 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
 
Format 264
 
Coverage 19-20 квітня 2012 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU